Get Aldrig mere fri (Danish Edition) PDF

, , Comments Off on Get Aldrig mere fri (Danish Edition) PDF

By Sara Blædel

En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet inde i en gård i Skelbækgade på Vesterbro. Gerningsstedet er meget blodigt, for hun har fået halsen skåret over på en ualmindelig brutal måde. Politiassistent Louise Rick er i gang med at efterforske sagen, da hun bliver ringet op af sin veninde Camilla Lind, der er kriminalreporter på Morgenavisen. Hun vil høre, om der er nyt i drabssagen. Camilla Lind er samtidig dybt rystet over at hendes 10-årige søn samme morgen har fundet et efterladt spædbarn på vej til skole.

Alle spor i sagen fra Skelbækgade peger mod det københavnske prostitutionsmiljø, males da der sker endnu et brutalt mord står det klart, at der er fremmede folks involverede. De viser sig at være uhyre grusomme i deres udnyttelse og afstraffelse af andre mennesker, hvis det kan gavne deres egen meget lukrative forretning.

Sara Blædel har tidligere udgivet Grønt støv, Kald mig Prinsesse og Kun ét liv i serien om politiassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Serien er solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Aldrig mere fri er fjerde bind i serien om Louise Rick.

Show description

Read or Download Aldrig mere fri (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

New PDF release: Tag ordet i din magt: - en værktøjskasse for talere (Danish

Alle kan blive bedre til at fremlægge en sag, argumentere for den, besvare spørgsmål, skabe interesse og i sidste ende forandringer. Det handler først og fremmest om at du tager beslutningen om at lære de grundlæggende redskaber og så vælger de guidance og tips, der virker for dig og som klæder dig godt.

Proces (Danish Edition) - download pdf or read online

Proces. Er livet gennem mine øjnePå godt og ondtmellem 1999 og 2012

Download e-book for iPad: Lyden af sne: En roman (Danish Edition) by Søren Hyldeborg Andersen

Lukas har sat sig for at ro kajak fra Nuuk til Sydgrønland. Kort efter begin, ror han ind i de frygtede forårsstorme. Dem der skubber polarfronten nordpå, og bringer sommer til verdens største ø. Det forår er et af de værste. hurricane på typhoon sender ham i nødhavn, og når han vover sig ud, ender han i nye livstruende situationer, med livet som indsats.

Additional info for Aldrig mere fri (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Aldrig mere fri (Danish Edition) by Sara Blædel


by Paul
4.4

Rated 4.33 of 5 – based on 34 votes