Download e-book for kindle: Albertine (1886) (Danish Edition) by Christian Krohg

, , Comments Off on Download e-book for kindle: Albertine (1886) (Danish Edition) by Christian Krohg

By Christian Krohg

Ved de brede sand i Normandiet en klynge af unge piger hjul og leg, journey deres cykler langs promenaden deres hår flyver i Den Engelske Kanal vind. Blandt dem er Albertine. En sygelig dreng ure, længes efter at besidde nogle af pigernes vitalitet, deres verve og skønhed. For hendes vedkommende misunder Albertine hans liv, Grand resort, de rige leisured venner, buying på Grands Boulevards. Hun gør hende spille, og vinder. males til sidst vil han gøre Albertine hans fange, fældefangst hende i sin airless Paris lejlighed og hans kvælende, rethaverisk kærlighed. Og da hun kæmper med sig selv og sin skæbne, ønsket føler hun er ikke for ham, males for andre, hende fri, sensuelle kvindelige venner. I denne stærkt atmosfærisk roman, Rose Jacqueline re-fortæller historien om Albertine fra Prousts A l. a. recherche du temps perdu, fra hendes synspunkt. males denne bemærkelsesværdige genfortælling står på sin egen. Skær fri fra mesterens tekst, kvindens historie bærer os ind i en frodig, drømmeagtigt indre verden, hvor et drama af lidenskab udspiller sig på krop og sind ens - tankevækkende og sexet, spændende og provokerende.

Show description

Read Online or Download Albertine (1886) (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download e-book for kindle: Tag ordet i din magt: - en værktøjskasse for talere (Danish by Christina Steensgaard Høyer

Alle kan blive bedre til at fremlægge en sag, argumentere for den, besvare spørgsmål, skabe interesse og i sidste ende forandringer. Det handler først og fremmest om at du tager beslutningen om at lære de grundlæggende redskaber og så vælger de assistance og tips, der virker for dig og som klæder dig godt.

Proces (Danish Edition) - download pdf or read online

Proces. Er livet gennem mine øjnePå godt og ondtmellem 1999 og 2012

Read e-book online Lyden af sne: En roman (Danish Edition) PDF

Lukas har sat sig for at ro kajak fra Nuuk til Sydgrønland. Kort efter begin, ror han ind i de frygtede forårsstorme. Dem der skubber polarfronten nordpå, og bringer sommer til verdens største ø. Det forår er et af de værste. hurricane på typhoon sender ham i nødhavn, og når han vover sig ud, ender han i nye livstruende situationer, med livet som indsats.

Additional resources for Albertine (1886) (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Albertine (1886) (Danish Edition) by Christian Krohg


by Kevin
4.1

Rated 4.12 of 5 – based on 24 votes