Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om by Finn Frandsen PDF

, , Comments Off on Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om by Finn Frandsen PDF

By Finn Frandsen

"Åh, company ..." består af fireogfyrre korte, males tankevækkende tekster om top perform, branding, enterprise fact, buzzwords, forandringsledelse, gennemsigtighed, greenwash, intern kommunikation, concerns administration, kampagner, kriseledelse, de hearth P’er, public family members, rådgivning, netværkssamfundet, skandaler, strategi og whistleblowing. Og mange andre emner, som er oppe i tiden.

Et af de tilbagevendende temaer i bogen er den fascination, som mange ledere i erhvervslivet og i den offentlige sektor drives af eller er ofre for i deres ledelsespraksis.

De fleste af teksterne har tidligere været offentliggjort som klummer på bagsiden af Jyllands-Postens erhvervstillæg fra 2004 til 2014.

Show description

Read or Download Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Read e-book online Tag ordet i din magt: - en værktøjskasse for talere (Danish PDF

Alle kan blive bedre til at fremlægge en sag, argumentere for den, besvare spørgsmål, skabe interesse og i sidste ende forandringer. Det handler først og fremmest om at du tager beslutningen om at lære de grundlæggende redskaber og så vælger de assistance og methods, der virker for dig og som klæder dig godt.

Download PDF by Karsten Hynkemejer: Proces (Danish Edition)

Proces. Er livet gennem mine øjnePå godt og ondtmellem 1999 og 2012

Get Lyden af sne: En roman (Danish Edition) PDF

Lukas har sat sig for at ro kajak fra Nuuk til Sydgrønland. Kort efter begin, ror han ind i de frygtede forårsstorme. Dem der skubber polarfronten nordpå, og bringer sommer til verdens største ø. Det forår er et af de værste. typhoon på typhoon sender ham i nødhavn, og når han vover sig ud, ender han i nye livstruende situationer, med livet som indsats.

Additional info for Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Åh, business ...: Klummer og andre korte tekster om organisationernes samfund (2004-2014) (Danish Edition) by Finn Frandsen


by Jeff
4.5

Rated 4.57 of 5 – based on 33 votes