Birgitte Espenhein Bang's Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, PDF

, , Comments Off on Birgitte Espenhein Bang's Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, PDF

By Birgitte Espenhein Bang

I bogen præsenteres du for såvel Birgittes som five spændende personers gode råd til arbejdet med forventninger og synliggørelse af dem.

Vi har alle sammen forventninger hele tiden og ingen kan gætte sig til dine forventninger. Hvis vores forventninger til andre og deres forventninger til os ikke bliver synliggjort, fører det ofte til misforståelser og frustrationer, som sluger energi.

Bogen giver concept og mange eksempler på, hvordan du kan opnå færre konflikter, mere overskud og bedre samarbejde ved at arbejde bevidst med dine forventninger, både i forhold til dig selv og andre.

Ved at synliggøre og afstemme forventninger vil du opleve utrolig megen energi og glæde, både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Show description

Read or Download Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, færre konflikter og mere energi! (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download PDF by Christina Steensgaard Høyer: Tag ordet i din magt: - en værktøjskasse for talere (Danish

Alle kan blive bedre til at fremlægge en sag, argumentere for den, besvare spørgsmål, skabe interesse og i sidste ende forandringer. Det handler først og fremmest om at du tager beslutningen om at lære de grundlæggende redskaber og så vælger de suggestions og tips, der virker for dig og som klæder dig godt.

Proces (Danish Edition) by Karsten Hynkemejer PDF

Proces. Er livet gennem mine øjnePå godt og ondtmellem 1999 og 2012

Download e-book for iPad: Lyden af sne: En roman (Danish Edition) by Søren Hyldeborg Andersen

Lukas har sat sig for at ro kajak fra Nuuk til Sydgrønland. Kort efter begin, ror han ind i de frygtede forårsstorme. Dem der skubber polarfronten nordpå, og bringer sommer til verdens største ø. Det forår er et af de værste. hurricane på typhoon sender ham i nødhavn, og når han vover sig ud, ender han i nye livstruende situationer, med livet som indsats.

Extra info for Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, færre konflikter og mere energi! (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Afstem dine forventninger: – Oplev bedre kommunikation, færre konflikter og mere energi! (Danish Edition) by Birgitte Espenhein Bang


by Donald
4.1

Rated 4.19 of 5 – based on 41 votes